Toa täckning

Tjena bajs ungar! Sitter på tågets toa just nu ( bättre täckning) haha, undra hur länge jag varit här inne? Det är säkert en long kö utanför, nej jag skoja! :P :D Men sen har jag en jävligt dålig nyhet för mig, dom sa just att det blivit ett fel så att det kommer bli minst 2 timmars försening!!! What?! Ehm… Ursäkta men jag ska till Stockholm, visa lite respekt för den högre klassen!

Nej, haha skoja men jag är faktiskt jävlit less på det här! Vi kmr tidigast komma fram kl 9!!! Jag har suttit o tryckt i mig godis och råkade skapa ett ryckte förr  bland småbarnen att tåget förut åkt av spåret. För tåget tvärbromsade o sen stod det still bitt på spåret o stod helt snätt! Men nu rullar det på . DOCK väldigt segt! Ah! Snart får jag ett skyfall, bye bye!

2 Responses to “Toa täckning”

  1. singo skriver:

    Jo signe! Haha! <33

  2. Ollie skriver:

    Haha inte lura småbarnen signe! ;)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu