Hejhej

Jag bloggar från min kära iphone nu ;) jag sitter o tittar på The fashion show, det e några som gjort gala klänningar till tv-hemmafruar och det blir facktist jätte bra!

Idag var vi på ett museum det var kul men fullt onödigt! :p sen innan det var det djumpa. Jag var såklart jätte rädd om min iphone så ja vågade nt lägga den i skåpet där man lägger sina värde saker så jag gav den till Mia (vår lärare) och hon la den i en påse. Sen blev det brandalarm! O när vi var påväg ut så sa ollie ba:

Din iphone!!!!! O ja ba sprang tillbaka (vi hade hunnit 4 meter) Men Mia var borta o påsen med… Så under uppropet stod jag typ o skrek ” min iphone kmr brinna upp!!! Mitt liv är över!!!” men när vi fick gå in igen fick ja min älskling <3

One Response to “Hejhej”

  1. Ollie skriver:

    Haha, jaa du blev ju verkligen sktirädd, men asså jag förstår det! ;)
    <33

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu